Energietarieven Vergelijken en Energiesoorten

Welke energiesoorten zijn er en waar op letten bij energietarieven vergelijken?

Naast energietarieven vergelijken willen consumenten en bedrijven ook steeds vaker energieleveranciers en energieproducten kunnen vergelijken op de duurzaamheid van hun stroom en gas. Op de energiemarkt zijn verschillende vormen energie beschikbaar. Veel manieren zijn slecht voor de gezondheid, slecht voor de natuur en voor alles wat leeft. Andere vormen zijn in sommige gevallen bevordelijk voor de natuur en andere vormen van Energie zijn neutraal. Gelukkig komen er steeds meer mogelijkheden om energie op te wekken en vele mogelijkheden hiervan zijn Groen. Groen staat voor schone energie. Veel schoner dan de niet groene energiesoorten. De fuelmix houdt in uit welke samenstelling uw gas- en stroomlevering bestaat. Zo kun je een volledig groen contract hebben waarbij zowel het gas als de elektriciteit 100% duurzaam opgewekt is, maar ook een leveringsovereenkomst hebben waarbij alleen de elektriciteit bijvoorbeeld groen is.

energietarieven vergelijken

 Waarom kiest een energiebedrijf om schadelijk energie op te wekken?

De eerste en belangrijkste reden voor een bedrijf is dat vuile energie veel voordeliger is om op te wekken. Energie via Kolencentrales of via Kernfusiecentrales leveren verreweg het meeste energie op voor het minste geld. Het leuke is dat het vaak qua prijs voor u niks uitmaakt welke energie u afneemt. Het bedrijf die deze vieze en zeer voordelige energie levert stopt namelijk alles in zijn eigen zakken. Het komt wel eens voor dat u een paar dubbeltjes korting krijgt op een andere energieleverancier die wel schone energie levert dit is enkel alleen omdat u dan bij het vieze energie bedrijf de energie af gaat nemen.

Waarom nemen mensen energie af als ze weten dat het zeer schadelijk is?

Mensen weten vaak helemaal niet welke energie ze af nemen en ook hebben ze vaak geen idee hoe gemakkelijk het is om over te stappen op een andere schone energieleverancier. Dit komt omdat mensen geen tijd hebben om te lezen en te informeren. Vaak kan u in een half uur al volledig op de hoogte zijn welke energie er op de markt verkrijgbaar is en hoe deze energie word opgewekt. Als u van de natuur houdt en als u om uw medemensen geeft is het belangrijk om tijd te nemen voor een paar zeer belangrijke punten in het leven zoals de keuze van uw energie. U heeft namelijk nu nog geen besef welke invloed u heeft op de natuur bij de keuze van uw energiebedrijf of energiecollectief.

Hoe schadelijk is vuile energie?

Er zijn twee zeer schadelijke en vervuilende energiesoorten. Stipt op nummer 1 staat Energie opgewekt uit kolencentrales. op de tweede plek staat kernfusieenergie.

Energie uit kolencentrales:

Om een vergelijking te geven over hoe slecht energie afkomstig uit kolencentrales is vertellen wij u het volgende. ALLE Uitstoot van alle Auto’s in Heel Nederland zo’n 7.000.000 auto’s geven JAARLIJKS minder uitstoot dan alleen alle Kolencentrales in Nederland. En u moet zich voorstellen dat er in nederland maar 15% kolencentrales staan van het totaal aantal in Duitsland. Dat betekent dat de uitstoot in Duitsland gelijk is aan wat 49.000.000 auto’s per jaar uitstoten. Dit aantal is de afgelopen jaren al behoorlijk geslonken door de opkomst van groene energie. Maar deze opwekking van energie blijft alleen in leven als u energie blijft afnemen van deze energieaanbieders. NEEM DUS NOOIT MEER ENERGIE AF VAN KOLENCENTRALES!!!

U koopt toch ook geen rotte vis in de winkel omdat dat goedkoper is dan verse vis?

De energie die u afneemt die in Kolencentrales is opgewekt is rot, schadelijk en zeer slecht voor alles wat leeft in de wereld.

Welke energie moet ik dan kiezen? En moet ik dan werk verrichten of hoef ik niks te doen?

Als u echt gezond wilt gaan leven en voor een gezonde wereld gaat kan u natuurlijk niet op uw luie kont gaan zitten. U zal direct actie moeten ondernemen. U zal direct het internet moeten opgaan en via onafhankelijke onderzoeksbureau’s er achter zien te komen welke energiebedrijven schone energie leveren. En let op de vuile energie-aanbieders blijven u achtervolgen ze zullen bedrijven gaan overnemen die schone energie leveren omdat ze te veel geld geïnvesteerd hebben in apparatuur en centrales waar vuile energie opgewekt word en zo toch weer vuile energie gaan leveren omdat u niet goed heeft opgelet welk bedrijf uw energiebedrijf heeft overgenomen. Om een strijd tegen deze vuile energiebedrijven aan te gaan moet werken en opletten en vooral niet lui zijn en denken ” als ik maar stroom heb” Ga op zoek naar schone energie. Op dit moment is dat alleen Oxxio en de Nederlandse energie Maatschappij!!! Uiteraard zullen wij het direct melden als deze bedrijven zijn overgenomen door aanbieders die vuile energie opwekken.

energie vergelijken zakelijk